June 23nd 2018 – Gees – Meppen (RFR), trail (21km)

Start

Na de wedstrijd van gisteravond nu even 21 kilometer uitlopen in het mooie gebied tussen Gees en Meppen. De start bij de Bronzen Emmer in Meppen was geen onbekend terrein.
Vandaag met ons 4-en gelopen, Dokkum jr, Janssie en Mey. Lekker relaxed gelopen, wat bijgepraat en nog wat oude (hardloop)bekenden gezien.
Bij de verzorgingspost was het weer een lopend buffet. Alles wat de maag nodig heeft tijdens zo’n trailrun was aanwezig, zo ook drop, iets wat natuurlijk puur Nederlands is. Als je dan als Aziatische dat eens gaat proberen, dan kan dat wel eens niet in de smaak vallen. Het ging er dan ook even snel weer uit als er in.
Tweede helft erg rustig aan gedaan, na de inspanningen van gisteren. De laatste 2 kilometer sloeg de vermoeidheid in de benen ook wel even toe.
Gemütlich over de finish. Daarna nog even afpilsen bij de onderbaas. De vraag die voor eeuwig zal blijven staan is hoe je acher op een fiets springt…

This entry was posted in Trail. Bookmark the permalink.

1 Response to June 23nd 2018 – Gees – Meppen (RFR), trail (21km)

  1. Jan Hidding says:

    Een karige beschrijving van het hoogtepunt van Lucas in 2018. Lopen met de echte mannen van Sliene e.o. Het was in 1 woord GENIETEN, en dat deden we ook. Paadje op paadje af. Het echte hoogtepunt moest natuurlijk nog komen in de afterborrel met de gezelligste familie van Twello. Na enkele biertjes gaat alles makkelijker, zo ook fietsen. Achterop zitten is een ander verhaal, maar na een slingerende start ging het dan toch in vliegende vaart de laan uit. Op naar de 35 van het Spingendal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.