February 10th 2019 – Mensinge Marathon, Roden

Voor het eerst aan de start bij deze half-trail-marathon. Het zou een (mentaal) zware opgave worden; gisteren al een trail-marathon gelopen, het parcours was erg zwaar door de natte omstandigheden en het waren 5 rondjes van 8,5km. Dan moet je sterk in je schoenen staan om na 4 ronden niet te zeggen: “het is mooi geweest”. Want uiteraard doet het dan al flink pijn.

Gelukkig is het allemaal gelukt vandaag. Een prima parcours en dito organisatie. Twee postjes per ronde, meer dan genoeg om niets te hoeven meenemen (behalve nog een paar gelletjes).

Het was ietsje verder dan de marathon-afstand, maar op dit moment tevreden met de 3:55 en een vierde plek. (waarbij overigens moet worden gezegd dat winnaar Wolter en nummer 3 Anton ook gisteren de 43km op het Dwingelderveld hadden bedwongen).

Hulde voor iedereen!

This entry was posted in Marathons. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.