March 30th 2019 – Halve van Nunspeet (10km)

Vandaag eindelijk zelf maar weer eens de beentjes testen. Ik kan niet zeggen dat ik heel erg vertrouwen had in een goeie tijd, maar we zouden zien.
Meestal geeft het lichaam in de eerste kilometer wel aan wat er in zit. Dat bleek iets sneller dan gedacht. Ik leek zowaar op een lage 38-er af te stevenen, en misschien nog wel iets sneller.
Helaas was het parcours niet helemaal vlak, de kleine klimmetjes nekten me in het tweede gedeelte. Maar nou ook weer niet helemaal. Ik kon nog wat lopers oppikken en finishte in een mooie 38.46. Heul erg tevreden mee voor op dit moment. Zeker omdat het op een compleet vlak parcours nog wel sneller zou kunnen.
1e bij de 40+, dus ik mocht nog een kadootjes uitzoeken op een tafeltje. En waar de vrouw vorige weer op een evenzwaar parcours 2 seconden tekort kwam voor een pr; het kon er nog dichterbij, vandaag kwam ze 1 seconde te kort. Dat betekent dat het met de vorm voor Rotterdam wel goed zit.

This entry was posted in 10KM. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.