October 19th 2019, Oldemeijercross, Hardenberg (6km cross)

Na een paar weekjes ziek-zwak-misselijk met weinig training toch maar een crossje doen. Ik had me opgegeven voor deze competitie, maar kwam er later pas achter dat ik de laatste wedstrijd er niet bij kan zijn, dus deze competitie gaat niet door.
Leuk parcours hier altijd, een echte cross met wat klimmetjes en veel over het strand. Loodzwaar, dat dan weer wel. Verkeerde schoenkeuze, met de nattigheid had ik spikes moeten hebben. Op de trailrun-schoenen was het te veel glibberen.
Toch een prima training, een dagje voor de Amsterdam Marathon. Het ging zelfs veel beter dan verwacht, en mocht zowaar nog even opdraven voor het podium. Wie weet kan ik nog wat in de andere cross-competities.

This entry was posted in 5KM, Cross. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.