October 27th 2019, Podgorica Marathon, Montenegro

Voor de leuk, en een land waar ik nog nooit geweest was. Ons hotel lag zo’n 10 seconden van start/finish, dus dat was prima. Eerste 25 kilometer liepen we met een Hongaar die ik wel eens tegenkom. Die ging daarna versnellen.
Bij mij ging het andersom. Eerst moest de vrouw “vertragen”. Maar net als vorige week ging bij mij het licht wel weer uit na zo’n 34km. De beentjes vonden het wel weer genoeg. Half wandelend, half sjouwend nog maar uitgelopen.
De vrouw, die 10 minuten voor me finishte, had in de leeftijdsgroep zowaar nog een enveloppie met een beker. Dus weer een reden om wat te vieren, hoera!

This entry was posted in Marathons. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.