November 10th 2019, Dinkelloop, Losser (5km cross)

Een dag na de eerste, gelijk al de tweede cross. Een beetje huiverig voor, omdat ik niet op mijn best ben. Maar het viel niet heel erg tegen. Hier ook al eerder gelopen. Eerste wedstrijd van de “Twente Cross-competitie”.
Twee rondjes in een echt cross-waardig-parcours. Een flink stuk geel zand erin, en dat is niet mijn sterke punt. Ik heb toch liever wat de snellere parcoursen waar je flink kunt doorlopen.
Ik wist niet in welke positie ik liep, maar net als een paar jaar geleden in dezelfde wedstrijd&competite en op precies dezelfde plek haalde ik precies dezelfde deelnemer in mijn leeftijdscategorie in. Het was aan het begin van de tweede ronde, dus na zo’n 3 kilometer.
Toen was het voor de derde plek en dat bleek vandaag opnieuw het geval. Mooi wat puntjes voor de competitie, en een gevulde tas van Jumbo voor de dagprijzen. Ik zeg: dikke prima!

This entry was posted in 5KM, Cross. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.