November 25th 2018 – We Love Klang run, Klang, Malaysia (6km)

Een dag na de vorige wedstrijd voelde ik me iets beter. De deelname was hier echter beduidend sterker. En de snelheid is bij mij nog ver te zoeken.
Ook hier was het behoorlijk vals plat op sommige plekken. Ook voor 6km worden de wegen hier niet afgezet, zodat het een gevecht is tussen de auto’s en deelnemers wie het meeste lef heeft om voorrang te nemen.
Uiteraard weer veel mensen die veel te hard van start gingen. Ik moest me opwerken van ongeveer een 25e plek, tot een uiteindelijke 16e plek, met uiteindelijk een gemiddelde kilometer-tijd van net onder de 4 minuten. In de huidige vorm en de omstandigheden ter plaatste niks mis mee.

This entry was posted in Wegwedstrijden divers. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.