December 23rd 2018 – Landgoederen Kerst Marathon, Paterswolde

Start

Als ik dan toch geen kans meer maak op het verdedigen van de wisselbeker van het SCC, dan maar eens kijken hoe het met de duur-conditie is.
De laatste 5 weken niet één keer langer dan 10 kilometer gelopen. Dus maar eens een marathon meepakken.
Maar weer eens op naar het Noorden voor een “wedstrijd” van de DFW-runners. Elke week organiseren ze wel een marathon. Doorgaan op een doordeweekse dag, maar nu lekker in het weekend.
Prima! Vier verschillende rondjes in de buurt van Eelde, waarbij we steeds terugkwamen bij het start/eind-punt, waar de verzorging ook was. Prima voor elkaar!
We liepen in een groepje van een man of 5. De samenstelling wisselde soms, maar de grootte bleef ongeveer hetzelfde. En waar we dachten dat we op kop liepen, bleek en naderhand nog iemand voor ons te lopen.

In het begin


Maakt niet uit, een eerste plaats telt hier niet.
De omstandigheden waren lekker frisjes, soms een beetje trail-achtig, maar het meeste toch gewoon op de weg. Prima gelopen. Samen met hardloop-maatje Cees, van wie ook de meeste foto’s hier zijn (waarvoor dank!).
We finishten dan ook in een groep van 5. De beentjes hielden het vandaag beter dan verwacht. Altijd weer een verrassing wat die doen.
Prima dagje!

Verzorgings-post

This entry was posted in Marathons. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.