December 13th, 2015 – St. Croix Marathon, US Virgin Islands

Looppasje

Looppasje

Met hardlopen heeft het weinig meer te maken. Weer met ontzettend veel pijnstillers gestart. Wonderlijk genoeg was het genoeg om 25km hard te lopen (toen nog in 4e positie waarbij 2 vrouwen voor me(!)). Daarna flinke stukken wandelend (en kotsend van de pijnstillers) de finish toch nog gehaald. Dat EN het feit dat ik een Duitser (1 van de 3 buitenlanders) 20 seconden voorbleef en zodoende toch nog de laatste bokaal (10e man in deze kleinschalige marathon) mee naar huis nam. Nu paar weken rust en hopen dat ik nooit meer op zo’n manier een marathon hoef te lopen.
De buit

De buit

This entry was posted in Marathons. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.